Geld lenen

May30

Vaak krijgen mensen te maken met onverwachte kosten en als ze geen spaargeld hebben moeten ze wel geld lenen. De meeste mensen lenen dan ook geld om hun onverwachte kosten te dekken.

Krediet of privé lening

geld lenenMensen kiezen bij onverwachte kosten vaak voor twee soorten leningen. Deze zijn het krediet en de privé lening. Het zijn wel twee heel verschillende leningsvormen. Bij geld lenen moet iedere persoon dan ook kijken wat het beste bij hun past.

Bij een privé lening word het bedrag in 1 keer uitgekeerd en staat er op zwart op wit hoe dit terug word betaald. Er word een vaste termijn vastgesteld voor het terugbetalen van het geld en er word ook vastgesteld hoeveel er elke maand moet worden terugbetaald. Het bedrag dat elke maand betaald moet worden mag niet minder of meer zijn dan het afgesproken bedrag. Men kan ook niet het terugbetaald geld weer opnemen.

Geld lenen met een krediet werkt net even anders. Bij een krediet word een bepaald bedrag beschikbaar gesteld. Het bedrag kan dan volledig of gedeeltelijk opgenomen worden. Het terugbetalen is ook heel flexibel en het terugbetaalde geld kan zelfs weer opgenomen worden. Wel moet er minimaal 2% van het totaalbedrag per maand op de rekening gestort worden, maar dit kan wel weer opgenomen worden. Wil je ook geld lenen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:


Posted May 30, 2015 by admin in category Geldzaken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>