Heb je klanten die maar niet willen betalen?

February5

Dan heb ik een goede oplossing voor je, maar dit maatregel is echt een laatste optie, want het kan zakenrelatie beschadigen.

incasso bureauAls je klanten na aangemaand te zijn nog steeds niet betalen, dan kan je een incassobureau inschakelen. Die gaat dan aan het werk om het geld voor je te incasseren. De werkwijze van incassobureaus verschilt weer per bureau, maar de meesten sturen eerste enkele brieven waarin ze de debiteur uitleggen dat hun rekening nu bij het incassobureau ligt en dat ze de rekening binnen een bepaalde termijn moeten betalen, anders komt er nog meer incassokosten bij, dan al in rekening is gebracht. Als de debiteur niet reageert worden er nog een paar brieven gestuurd, elke met hogere incassokosten. Als dit nog steeds geen resultaat levert dan gaan ze over tot strengere maatregelen, door deurwaarders en advocaten in te schakelen en de debiteur krijg dan ook een dagvaarding. Kijk eens op http://www.incassobureau.eu/ voor meer informatie.

Kijk voor elke incassobureau op hun website voor hun voorwaarden en werkwijze of neem contact met hun op, want sommigen incassobureaus hebben agressievere aanpak dan andere, het is maar wat het beste bij jouw situatie past. Ook de kosten zijn telkens weer andere sommige werken of no cure no pay basis en bij andere moet je weer vooraf betalen.


Posted February 5, 2014 by admin in category Geldzaken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>