Kleine bedragen lenen

July15

Het is tegenwoordig ook mogelijk om kleine bedragen te lenen. Een minilening kun je al vanaf 50 euro afsluiten en je hebt het al binnen een paar dagen op je rekening.

Kleine bedragen en korte looptijden

minileningMinileningen staan voor kleine bedragen en korte looptijden. Bij een minilening kun je een bedrag van 50 tot 800 euro lenen. Als de lening word goedkeurt heb je het al binnen een paar dagen op je rekening. Minileningen moeten aan heel weinig voorwaarden voldoen en worden aan haast iedereen gegeven. De voorwaarden zijn dat je een inkomstenbron moet hebben en je mag ook geen BKR notering hebben.

De looptijd van een minilening is 15 tot 30 dagen. Na 30 dagen moet je dan ook het hele bedrag terug betalen plus de rente.

Doorlopende krediet aanvragen

Naast de minilening bestaat ook de optie om een doorlopende krediet aan te vragen. Dit is handig voor mensen die regelmatig wat extra geld kunnen gebruiken. De doorlopende kredieten zijn heel flexibel en kunnen op je eigen schema terugbetaald worden. Hier tegenover staat wel een hogere rente, omdat de banken een rente risico lopen. Je kunt de doorlopende krediet namelijk aflossen wanneer je dat wil en hierdoor kunnen de banken geld mislopen. Je moet wel elke maand een deel van het krediet aflossen, maar dit mag je ook weer opnemen. Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:


Posted July 15, 2015 by admin in category Geldzaken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>