Lijst met uitgaven

January19

Weet je wat je elke maand, elke kwartaal of elke jaar uitgeeft? Veel Nederlanders weten namelijk voor een grote deel niet waar hun geld blijft. Een lijst met uitgaven is heel handig om inzicht te krijgen in je uitgeven. Het kan ook gebruikt worden voor het opstellen van een budget.

Inkomsten en uitgaven lijst maken. Eerst begin je met de inkomsten want hier zijn vaak maar een aantal bedragen per maand. Al je inkomsten zet je in een linkerkolom. Dan ga je al je uitgaven op de lijst zetten. Dit doe je dan weer aan de rechterkant. Je kunt je uitgaven terug vinden in je bankafschriften.

Als je eenmaal de lijst hebt samengesteld ga je verder met verdelen in rubrieken. Je moet de uitgaven allemaal in een rubriek stoppen om zo een beter overzicht van je uitgaven te krijgen.

We begrijpen dat dit tijdrovend kan zijn. Je kunt ook online gebruikmaken van diverse budgetbeheer diensten. Zo is het mogelijk om het eerder beschreven proces automatisch uit te laten voeren. Je moet alleen maar je bankschriften uploaden en aan de hand hiervan gaat het budgetbeheer een overzicht van je inkomsten en uitgaven maken.

Voor meer informatie kun je ook op de onderstaande websites kijken.


Posted January 19, 2017 by admin in category Geldzaken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>