VPN service gratis

January21

Steeds meer burgers voelen de noodzaak voor een vpn. Hiermee kunnen ze hun eigen ip verbergen en privacy is toch steeds belangrijker geworden. Veel mensen maken gebruik van vpn service gratis maar is dit wel slim?

Een vpn verbergt je eigen ip en laat aan de websites die je bezoekt een andere ip zien. Het staat dan ook voor virtueel prive netwerk. Steeds meer mensen maken gebruik van vpn service gratis. Dit is vaak niet een slimme keuze. Voor vpn service gratis betaal je niks maar je krijgt ook geen goede kwaliteit. Het is vaak traag en niet eens veilig.

Dit komt doordat duizenden als niet honderdduizenden mensen gebruik maken van vpn service gratis. Zo staan haast alle gratis vpn ip op een zwarte lijst. Hierdoor is het mogelijk dat je zelf ook op een zwarte lijst komt. Bovendien zijn de vpn service gratis niet altijd even betrouwbaar.

Als je veilig het internet op wil moet je niet kiezen voor vpn service gratis. Je kunt beter een klein bedrag per maand betalen voor een goede en veilige vpn. Dit zijn ook geregistreerde bedrijven die je kunt aanspreken en waar je terecht kunt als je een probleem hebt. Bij vpn service gratis is dit niet zo en is het meer de wilde westen.

http://vpndiensten.nl

http://www.pcmweb.nl

https://goosevpn.com


Posted January 21, 2017 by admin in category Internet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>