De mooie online outlet van Supertrash

April25

Voor de dames die niet genoeg kunnen krijgen van winkelen is er nu de online outlet van Supertrash, waar je 7 dagen per week 24 uur per dag kan winkelen.

supertrashBen je opzoek naar supertrash outlet online? Zoek dan niet verder. Het mooie aan deze online outlet van Supertrash is dat het heel goedkoop is en dit is simpelweg omdat het een online outlet is. Het kan heel goed zijn dat je nog niet weet wat een outlet is, omdat de outlets in Nederland nog niet zo een groot concept zijn, maar als je over de Ocean reist naar Amerika, weet iedereen daar wel wat het is, want daar is het concept heel groot.

Het concept van de outlet winkel is dan ook in Amerika ontstaan, het begon toen fabrieken door massaproductie een deel van hun kleding niet kwijt konden, omdat er gewoon teveel werd geproduceerd.  Ze begonnen daarom een kledingwinkel naast hun fabriek, waar ze de kleding dat overbleef met hoge kortingen verkochten. Dit is in de loop van de jaren uitgeroeid tot grotere winkels die ze outlets noemen en ze zitten nu ook in de winkelcentrums van Amerika.

In Nederland begint het concept ook te groeien, maar het is nog niet zo ver gelukkig is er voor ons de online outlet van Supertrash, waar we lekker de hele dag kunnen winkelen voor lage prijzen.


Posted April 25, 2014 by admin in category Mode

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>