Doop cadeaus

January31
Doopcadeaus

Elke familie heeft weer zijn eigen traditie en dit word in elke generatie voortgezet. Het is moeilijk om te breken met traditie, ook al geloof je er niet meer in.

Baby doop

DoopcadeausZo een familietraditie is de baby doop. In Nederland zijn nog maar weinig mensen echt gelovig en doen dingen niet meer om religieuze redenen. Uit een onderzoek naar baby doop, werd de ouders gevraagd waarom ze dit deden. Verrassend genoeg deed 70% van de ouders het, omdat het een familietraditie was en ze er niet mee wilden breken. Van de ondervraagden kwam er zelfs maar 14% nog geregeld naar de kerk. In deze tijd van technologie geloven mensen toch vaker in de wetenschap en dingen die ze kunnen zien, dan in God.

Mensen zullen zich wel blijven vasthouden aan tradities, dat van generatie naar generatie zijn doorgegeven.

Doop cadeaus

Een bijkomende traditie bij de doop van een baby, is het geven van doop cadeaus. De cadeaus zijn in de vorm van doopbedankjes, om de gasten dat aanwezig waren bij de doop te bedanken. De doopbedankjes zijn meestal goedkope dingen, zoals een kaartje of een gedenk beeldje dat mensen aan de baby doet denken. Vaak is het iets met de foto van de baby erop. Wil je ook aanschaffen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:


Posted January 31, 2015 by admin in category Shoppen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>