Outplacement voor particulieren

April13

Outplacementbureau kosten kunnen nog eens oplopen en het kost gemiddeld tussen de duizend en vijftienduizend euro. Voor particulieren is dit natuurlijk niet te doen en daarom gelden voor particulieren vaak kortingen en verlaagde tarieven.

Kortingen en verlaagde tarieven
Dat de diensten van een outplacementbureau werken, is de laatste jaren wel duidelijk geworden. Hun diensten zijn helaas wel duur en dit is vaak geen probleem, omdat de huidige werkgever de kosten zal dekken. De outplacement is dan een soort van ontslagvergoeding. In de termijn van de outplacement word de werknemer ook niet ontslagen, vaak mag die voor de duur van het traject in dienst blijven, terwijl die zoekt naar een nieuwe baan. Mensen dat al ontslagen zijn en al een tijdje zonder werk zitten, kunnen zich natuurlijk niet hierop beroepen.

Het is voor hun wel mogelijk om zelf een outplacementbureau in te huren, maar dan zijn het outplacementbureau kosten voor eigen rekening. De outplacementbureau kosten zijn daarom voor particulieren verlaagd en er worden vaak kortingen gegeven, zodat die ook kunnen deelnemen aan het traject.

Een investering

De outplacementbureau kosten moeten dan ook als eens soort van investering worden gezien, want het is een investering in eigen toekomst. Met een outplacementbureau word de kans ook heel groot, dat er een goede baan gevonden word.


Posted April 13, 2015 by admin in category Werken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>