Natuurstenen vloer schoonmaken

December17

Vroeger was het allemaal zo simpel en bij schoonmaken van de vloer hoefde je niet eens na te denken. Het was een kwestie van stofzuigen en klaar. Bij natuurstenen vloer schoonmaken is het helaas niet zo simpel. Met stofzuiger krijg je helaas niet al het vuil eruit.

Vuil in het vloer

natuurstenen-vloer-schoonmakenElke week moet je natuurstenen vloer schoonmaken als je wil dat het mooi blijft. Vuil kan namelijk in de vloer trekken en dan krijg je het heel moeilijk weg. Als het vuil in de natuursteen gaat zitten moet je gaan polijsten. Dit kun je voorkomen door natuurstenen vloer schoonmaken. Dit moet je natuurlijk wel op een manier doen dat al het vuil weg gaat en met alleen een stofzuiger lukt dit niet.

Schoonmaakmiddelen

Voor natuurstenen vloer schoonmaken moet je schoonmaakmiddelen. Het is belangrijk dat je de juiste schoonmaakmiddelen koopt dat bedoeld zijn voor de vloer dat je hebt. Natuurstenen vloeren verschillen namelijk van elkaar. Dit kun je altijd in de winkel vragen. Het schoonmaakmiddel meng je met water. Daarna kun je na het stofzuigen gaan dweilen. Zorg er wel altijd voor dat het dweil niet nat is bij natuurstenen vloer schoonmaken. De dweil moet vochtig zijn maar niet nat. Als het vocht in de vloer gaat zitten heb je namelijk een groot probleem.

https://www.nibostone.nl/

http://www.natuursteenwijzer.eu/


Posted December 17, 2016 by admin in category Wonen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>