Serrebouwer voor een lage prijs

April16

Een serrebouwer voor een lage prijzen is nu mogelijk dankzij de hoge concurrentie en lagere kosten. Een serrebouwer heeft lagere kosten doordat het werk minder arbeidsintensief is geworden. Een grote deel van de serre wordt al inde fabriek gemaakt door computergestuurde machines. Dit scheelt veel tijd in arbeid productiekosten.

Een serrebouwer laat veel van de onderdelen in grote delen produceren. Zo kan het glas en frame al bijvoorbeeld in grote aantallen worden geproduceerd. Iedere serre heeft deze dingen nodig en het zal altijd gebruikt worden. De onderdelen die uniek zijn aan de serre worden wel op maat gemaakt maar dit is maar vaak een kleine deel van wat het serrebouwer moet doen.

Een serrebouwer besteedt nu dan ook minder tijd aan het bouwen van een serre. De meeste onderdelen komen al klaar aan en het hoeft alleen in elkaar gezet. De aanbouw op de constructie dat nodig is word al dagen voordat alles aankomt gemaakt. Zo kan een serrebouwer al vrij snel alles in elkaar zetten. Dit bespaart natuurlijk ook weer veel tijd en is het ook minder arbeidsintensief. Het overlast voor de klant en de buren blijft bovendien zo ook beperkt. Doordat de werkzaamheden snel worden afgerond.

www.serbo.nl

www.cobouw.nl

www.serrebouwdeclercq.be/nl/


Posted April 16, 2017 by admin in category Wonen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>